Rozchmurz się! Oto twoja nagroda! Betchan zapewnia Ci cashback 11% w postaci prawdziwej gotówki w każdą środę!

Time until cashback received

03
dni
21
godzin
25
min
58
sek

REGULAMIN

  • Cashback 11% od przegranej netto w każdej slot grze!
  • Otrzymujesz cashback na podstawie swoich wyników między:
    UTC: śr. 00:00 - śr. 00:00
    CET: śr. 01:00 – śr. 01:00
  • Brak maksymalnego limitu wypłaty cashback
  • Nie jest wymagany obrót
  • Brak minimalnego lub maksymalnego zakładu
  • Aby otrzymać cashback, Twoje konto musi być aktywne
  • Obrót środkami bonusowymi nie wpłynie na wysokość przysługującego Ci cashbacku
  • Minimalna strata netto, aby otrzymać cashback wynosi 1 €
  • Cashback jest dostępny tylko dla graczy, których łączna wygrana kwota jest niższa niż łączna kwota zakładów, zgodnie z historią zakładów na slotach.
  • Wypłaty dla wszystkich zakwalifikowanych graczy są dokonywane co tydzień, w środy o godzinie 18.00 UTC (19.00 CET)-21.00 UTC (22.00 CET)
  • Gry Stołowe, Kasyno na Żywo, Karty, Poker, Kości, Loteria i Inne Gry nie są wliczone w cashback.
  • Betchan zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian / poprawek do tych zasad w dowolnym momencie.
  • Należy przestrzegać generalnych warunków dotyczących bonusów.

Używamy plików cookies, aby polepszyć twoje doświadczane przez ciebie wrażenia. Korzystając z naszej strony internetowej, akceptujesz naszą politykę plików cookies politykę plików cookies